Mor Juli Peinado, expresident de l’Obra del Ballet Popular

La matinada de dimecres 17 d’abril ha mort a l’edat de 78 anys Juli Peinado, activista del món de la sardana, estretament vinculat amb l’Agrupació Sardanista Malgratenca la Barretina, presidida actualment per la seva esposa, Montserrat Clapés. Peinado també va ser vocal de junta de la Federació Sardanista de Catalunya sota la presidència de Bartomeu Duran. L’any 2017 va assumir la presidència de l’Obra del Ballet Popular, càrrec que va exercir fins l’any 2021.
A l’actualitat, Juli Peinado era vocal de la junta l’Agrupació Sardanista Malgratenca la Barretina, de Malgrat de Mar. La vetlla serà al tanatori de Pineda de Mar demà dijous de 10 a 12 i l’enterrament a les 13 hores a l’església parroquial de Sant Nicolau de Malgrat de mar.