Qui som

L’Obra del Ballet Popular, entitat capdavantera en la defensa de la cultura popular i en particular de la dansa tradicional i la sardana en els darrers 70 anys, ha romàs durant un temps, degut a vàries circumstàncies, en un estat de anar fent, de anar-se mantenint en allò que sempre havia fet i sense gaire cosa més.

És arrel de la sacsejada que representa l’intent de fer-la desaparèixer, que se’n fa càrrec un equip de gent disposada a donar-li una nova empenta, aportant noves idees, noves tasques que enriqueixin les possibilitats dels grups a l’hora de recuperar, promocionar i donar a conèixer aquesta branca de la cultura que ens defineix com a poble.

Tot i mantenir els actes tradicionals, com són l’aplec d’esbarts i la trobada sardanista a Montserrat, la participació, juntament amb la Federació Sardanista de Catalunya i la Unió de Colles sardanistes en la Capital de la Sardana (abans Ciutat Pubilla), Ha encetat nous reptes en el sentit de treballar per la recuperació i catalogació de les festes populars, amb l’objectiu de posar a l’abast dels que hi estiguin interessats el màxim de documentació.

Que hi hagi qui tingui cura d’aquesta tasca no és cosa nova; la novetat consisteix en que hi ha un nombrós equip, molt compromès, que esta disposat a esmerçar-hi temps i esforços, tant com faci falta.

Des de aquesta pàgina volem convidar tothom que hi tingui interès a posar-se en contacte amb nosaltres, a participar d’aquest projecte engrescador i, per que no, a demanar-nos allò que creieu que us pot fer servei.

Aquesta, encara jove web, vol ser un mitja de comunicació entre tots aquells que tinguin interès en la cultura de Catalunya. Per nosaltres no quedarà.

Copyright © 2014. Mogut per WordPress. Implementat per i+disseny.